Mesaje
Adauga anunt nou
AMADI CO COMIMPEX
AMADI CO COMIMPEX

AMADI CO COMIMPEX

  • Ultima oară activ: 16 feb. 2024, 08:04
  • Pe OLX din: 17 ian. 2013
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 9 rezultate pentru tine
Categorii
Sortează după
DEPOZIT Panouri sandwich pentru perete si acoperis

DEPOZIT Panouri sandwich pentru perete si acoperis

96 lei

Remetea Mare

28 februarie 2024

Despre noi

Amadi & Co Comimpex S.R.L instalatii frigorifice

Infiintata in anul 1993, Amadi & Co Comimpex S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta pe piata de profil din Romania.

Cu o echipa de angajati cu vasta experienta in domeniul de distributie, reparare, montaj, executie si intretinere a instalatiilor frigorifice industriale.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate adaptate nevoilor dumneavoastra. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru si calitatii produselor comercializate, pentru garantarea unei maxime satisfactii a clientilor nostri. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Firma noastra va propune un raport excelent calitate-pret, standardul ridicat al produselor si componentelor comerciale fiind garantat de producatori din Germania, Franta si Italia cum ar fi: Bitzer, Danfoss, Lu-ve, L’Unite Hermetique, Frascold etc. De asemenea va oferim suport tehnic complet care la cerere, poate ajunge pana la o configurare completa a unei instalatii frigorifice, inclusiv asistenta tehnica la punerea in functiune si mentenanta. Furnizam la cerere impreuna cu echipamentele si certificate de conformitate, calitate si garantie.
 

Contact

  • Comuna Feleacu Sat Valcele judetul Cluj 4C
  • 407274 Valcele
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon0744343610
  • Numărul de telefon0755209091
  • Numărul de telefon0722223629
  • Websitehttps://www.amadi.ro/

Descarca aplicatia pentru telefonul tau